molarity of 6% vinegar safe to drink breast biopsy results appointment cards bark n borrow reviews of london vendre por ti merche itunes account
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Katica kézműves tábor

Még a régebbi “Katica Vendégházában” készült archív képek.

Minden év nyarán 2-3 héten keresztül “Katica Kézműves Tábort” tartottunk:

A tábor ideje alatt a magyar népi kultúrába vezetjük vissza tanulóinkat, megélve a század eleji falusi emberek életét. Minden munkadarab amit készítünk kötődik valami módon a régiek életéhez. Igyekezünk úgy élni a falu életét, akárcsak egy hétre is, ahogy ott élnek-éltek, erre a hétre szakítunk a „városi” életünkkel. A gyerekek körében különösen nagy sikere van a technikai eszközök mellőzésével is élvezhető hétköznapoknak, a délutáni daltanulásnak, a csendes pihenő és az esti lefekvéskor bevezetett hosszú meséknek.

A gyerekeknek a  sok manuális tevékenység által nem csak kézügyességük, de esztétikai érzékük is fejlődik. Az alkotó tevékenység mellett, az aktív pihenésre, kirándulásra, strandolásra, közösségi játékokra is van lehetőségük minden nap.

A tábor a nyári szabadidő hasznos eltöltéséhez biztosít lehetőséget.

A tanulók miden itt készült munkadarabot hazavihetnek, szüleik nagy megelégedettségére sok-sok pozitív élménnyel gazdagodva térhetnek haza.

2013. évi képek

2012. évi képek

 

2011. évi képek

 

2010. évi képek